Universität Wien

330042 VO Advanced Human Nutrition II (2019S)

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Tuesday 30.04. 11:30 - 14:45 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
  • Tuesday 07.05. 11:30 - 14:45 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
  • Tuesday 14.05. 11:30 - 15:45 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
  • Tuesday 21.05. 11:30 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
  • Tuesday 28.05. 11:30 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
  • Tuesday 04.06. 11:30 - 15:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
  • Tuesday 18.06. 11:30 - 14:45 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG

Information

Aims, contents and method of the course

Im Rahmen der Vorlesung werden anhand der aktuellen Studienlage vor allem die ernährungsphysiologischen, ernährungsmedizinischen und biochemischen Aspekte von Getränken in der menschlichen Ernährung und deren Inhaltsstoffen betrachtet.

Assessment and permitted materials

Schriftliche Abschlussprüfung

Minimum requirements and assessment criteria

Es sind mind. 60 % der maximal erreichbaren Punktzahl zum Bestehen erforderlich.

Examination topics

Lehrinhalte der Vorlesung

Reading list

Deutsch- und englischsprachige Fachliteratur

Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27