330042 VO Advanced Human Nutrition II (2019S)
Labels
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
Language: German
Examination dates
- Thursday 27.06.2019 17:00 - 18:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 08.10.2019 17:00 - 18:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 28.01.2020 16:00 - 17:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 30.04. 11:30 - 14:45 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Tuesday 07.05. 11:30 - 14:45 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 14.05. 11:30 - 15:45 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 21.05. 11:30 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 28.05. 11:30 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 04.06. 11:30 - 15:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 18.06. 11:30 - 14:45 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Im Rahmen der Vorlesung werden anhand der aktuellen Studienlage vor allem die ernährungsphysiologischen, ernährungsmedizinischen und biochemischen Aspekte von Getränken in der menschlichen Ernährung und deren Inhaltsstoffen betrachtet.
Assessment and permitted materials
Schriftliche Abschlussprüfung
Minimum requirements and assessment criteria
Es sind mind. 60 % der maximal erreichbaren Punktzahl zum Bestehen erforderlich.
Examination topics
Lehrinhalte der Vorlesung
Reading list
Deutsch- und englischsprachige Fachliteratur
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27