Universität Wien FIND

Due to the COVID-19 pandemic, changes to courses and exams may be necessary at short notice (e.g. cancellation of on-site teaching and conversion to online exams). Register for courses/exams via u:space, find out about the current status on u:find and on the moodle learning platform. NOTE: Courses where at least one unit is on-site are currently marked "on-site" in u:find.

Further information about on-site teaching and access tests can be found at https://studieren.univie.ac.at/en/info.

330042 VO Advanced Human Nutrition II (2021S)

REMOTE

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first serve).

Details

Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

Die Vorlesungseinheit am 05.05.2021 beginnt bereits um 13:00 Uhr.

Wednesday 14.04. 13:15 - 16:30 Digital
Wednesday 21.04. 13:15 - 17:30 Digital
Wednesday 28.04. 13:15 - 16:30 Digital
Wednesday 05.05. 13:15 - 16:30 Digital
Wednesday 12.05. 13:15 - 16:30 Digital
Wednesday 19.05. 13:15 - 17:30 Digital
Wednesday 02.06. 13:15 - 16:30 Digital

Information

Aims, contents and method of the course

Im Rahmen der Vorlesung werden anhand der aktuellen Studienlage vor allem die ernährungsphysiologischen, ernährungsmedizinischen und biochemischen Aspekte von Getränken in der menschlichen Ernährung und deren Inhaltsstoffen betrachtet.

Assessment and permitted materials

Die Prüfung wird digital mündlich abgehalten werden. Prüfungszeit 30 Min.

Minimum requirements and assessment criteria

Es sind mind. 60 % der maximal erreichbaren Punktzahl zum Bestehen erforderlich.

Examination topics

Lehrinhalte der Vorlesung

Reading list

Deutsch- und englischsprachige Fachliteratur

Association in the course directory

Last modified: Fr 07.05.2021 10:29