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330042 VO Advanced Human Nutrition II (2021S)
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Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
Language: German
Examination dates
Wednesday
09.06.2021
13:15 - 15:30
Digital
Thursday
14.10.2021
16:00 - 19:00
Digital
Thursday
02.12.2021
16:00 - 19:00
Digital
Friday
21.01.2022
16:00 - 19:00
Digital
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Die Vorlesungseinheit am 05.05.2021 beginnt bereits um 13:00 Uhr.
Wednesday
14.04.
13:15 - 16:30
Digital
Wednesday
21.04.
13:15 - 17:30
Digital
Wednesday
28.04.
13:15 - 16:30
Digital
Wednesday
05.05.
13:15 - 16:30
Digital
Wednesday
12.05.
13:15 - 16:30
Digital
Wednesday
19.05.
13:15 - 17:30
Digital
Wednesday
02.06.
13:15 - 16:30
Digital
Information
Aims, contents and method of the course
Im Rahmen der Vorlesung werden anhand der aktuellen Studienlage vor allem die ernährungsphysiologischen, ernährungsmedizinischen und biochemischen Aspekte von Getränken in der menschlichen Ernährung und deren Inhaltsstoffen betrachtet.
Assessment and permitted materials
Die Prüfung wird digital mündlich abgehalten werden. Prüfungszeit 30 Min.
Minimum requirements and assessment criteria
Es sind mind. 60 % der maximal erreichbaren Punktzahl zum Bestehen erforderlich.
Examination topics
Lehrinhalte der Vorlesung
Reading list
Deutsch- und englischsprachige Fachliteratur
Association in the course directory
Last modified: Mo 20.09.2021 08:49