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330045 VO Biotechnology and Genetics Engineering in Food Production (2014S)
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LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE:DI 04.03.2014 14.00-15.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 25.03.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 01.04.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 08.04.2014 14.30-16.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 29.04.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 06.05.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 13.05.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 27.05.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 03.06.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DO 12.06.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 17.06.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 24.06.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 25.03.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 01.04.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 08.04.2014 14.30-16.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 29.04.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 06.05.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 13.05.2014 12.00-14.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 27.05.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 03.06.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DO 12.06.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 17.06.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 24.06.2014 12.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
Details
max. 100 participants
Language: German
Examination dates
- Thursday 10.07.2014 13:00 - 15:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Thursday 02.10.2014 09:00 - 11:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Tuesday 09.12.2014 13:00 - 14:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Development of biotechnology in food production, breeding objectives and concepts, methods of biotechnological and genetic engineering in food production, products, safety aspects, molecular methods in the development of functional foods andin nutrigenetics
Assessment and permitted materials
exams
Minimum requirements and assessment criteria
Basic understanding of molecular biology in food production and nutrition
Examination topics
lectures and discussion
Reading list
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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27