330045 VO Biotechnology and Genetics Engineering in Food Production (2015S)
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ACHTUNG: Diese Vorlesung wird in diesem Semester letztmalig für das Bachelorstudium EW Version 2011 angeboten.
Details
max. 100 participants
Language: German
Examination dates
- Thursday 25.06.2015 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 14.03.2016 13:00 - 14:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Lecturers
Classes
Vorbesprechung:
MO 2.3.2015 11 bis 13 Uhr SE Raum 560, UZAIILEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE:DO 19.3.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 562, UZAIIDO 26.3.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 2D404, UZAIIDO 16.4.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 562, UZAIIDO 23.4.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 2D404, UZAIIDO 30.4.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 562, UZAIIDO 7.5.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 562, UZAIIDO 21.5.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 560, UZAIIDO 28.5.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 560, UZAIIDO 11.6.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 509, UZAIIDO 18.6.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 509, UZAIIInformation
Aims, contents and method of the course
Development of biotechnology in food production, breeding objectives and concepts, methods of biotechnological and genetic engineering in food production, products, safety aspects, molecular methods in the development of functional foods andin nutrigenetics
Assessment and permitted materials
exams
Minimum requirements and assessment criteria
Basic understanding of molecular biology in food production and nutrition
Examination topics
lectures and discussion
Reading list
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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27