Universität Wien

330045 VO Biotechnology and Genetics Engineering in Food Production (2015S)

ACHTUNG: Diese Vorlesung wird in diesem Semester letztmalig für das Bachelorstudium EW Version 2011 angeboten.

Details

max. 100 participants
Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes

Vorbesprechung:

MO 2.3.2015 11 bis 13 Uhr SE Raum 560, UZAII

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE:

DO 19.3.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 562, UZAII

DO 26.3.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 2D404, UZAII

DO 16.4.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 562, UZAII

DO 23.4.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 2D404, UZAII

DO 30.4.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 562, UZAII

DO 7.5.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 562, UZAII

DO 21.5.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 560, UZAII

DO 28.5.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 560, UZAII

DO 11.6.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 509, UZAII

DO 18.6.2015 14 bis 16 Uhr SE Raum 509, UZAII


Information

Aims, contents and method of the course

Development of biotechnology in food production, breeding objectives and concepts, methods of biotechnological and genetic engineering in food production, products, safety aspects, molecular methods in the development of functional foods andin nutrigenetics

Assessment and permitted materials

exams

Minimum requirements and assessment criteria

Basic understanding of molecular biology in food production and nutrition

Examination topics

lectures and discussion

Reading list


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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27