330045 SE Seminar Nutrition through the Life Cycle (2020S)
Community based teaching and learning
Continuous assessment of course work
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Die ANMELDUNG auf U-SPace muss zur LV 330061 - Seminar zu Besonderheiten der Ernährung während des Lebenszyklus- erfolgen, sie ist UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Die Kurseinteilung beider Lehrveranstaltungen erfolgt nach der Vorbesprechung über Moodle und ist in der Zeit von 19.03.2020 09:00 Uhr bis 25.03.2020 18:00 Uhr möglich. Eine persönliche Teilnahme an der Vorbesprechung ist unbedingt erforderlich.
Die Kurseinteilung beider Lehrveranstaltungen erfolgt nach der Vorbesprechung über Moodle und ist in der Zeit von 19.03.2020 09:00 Uhr bis 25.03.2020 18:00 Uhr möglich. Eine persönliche Teilnahme an der Vorbesprechung ist unbedingt erforderlich.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 26.08.2020 12:30 to Th 27.08.2020 13:00
- Deregistration possible until Th 27.08.2020 13:00
Details
max. 40 participants
Language: German
Lecturers
Classes
preliminary meeting 01.04.2020, 15:00-17:00 ONLINE via BigBlueButton
course arrangement via Moodle 02.04.2020: 9:00 to 04.04.2020: 18:00Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
group work (handout, presentation), active participation and discussion, pretest, final paper
Minimum requirements and assessment criteria
- group work (handouts, presentations): 40%
- active participation and discussion: 10%
- fieldwork: 20%
- final paper: 30%
pass mark beining: 60%
- active participation and discussion: 10%
- fieldwork: 20%
- final paper: 30%
pass mark beining: 60%
Examination topics
group work (handouts, presentations) + active participation and discussion + fieldwork + final papers
Reading list
e-learning Plattform Moodle
Association in the course directory
Last modified: We 26.08.2020 12:49
Students understand the special energy and nutrient need during the lifecycle and can react sufficiently flexibly to nutritional problems.
Contents
Supplementary contents to the topics nutrition during the life-cycle
Methods
group work, presentations, discussions
exchange with community partners