330046 EX Excursion in Organic Farming (2022W)
Continuous assessment of course work
Labels
ON-SITE
Die Plätze dieser LV werden vorrangig an Studierende des Bachelorstudiums Ernährungswissenschaften vergeben, die das Fach als Pflichtlehrveranstaltung im Curriculum (Modul 13.3 und 13.5) absolvieren müssen. DIE TEILNAHME AN DER VORBESPRECHUNG IST VERPFLICHTEND:
Eine Anmeldung zur LV ist für eine Bewertung unbedingt erforderlich. Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Eine Anmeldung zur LV ist für eine Bewertung unbedingt erforderlich. Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 14.09.2022 09:00 to We 28.09.2022 12:00
- Deregistration possible until Su 09.10.2022 12:00
Details
max. 25 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 11.10. 13:15 - 15:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG (Kickoff Class)
Information
Aims, contents and method of the course
The excursions will help to better understand developments in food security and methods of food production, concepts of sustainable food production, Agenda 21 and the Millennium Ecosystem Assessment, methods, developments and concepts of organic farming by practical case studies.
Assessment and permitted materials
2 exkursions are offered. For a successfull performance of the course participation of at least one exkursion is necessary, including active participation during the excursion and a final protocol
Minimum requirements and assessment criteria
Objectives of the course are the skills for a future independent, scientific analysis of developments in organic farming.
Qualification of the participant includes active discussion during the excursion ( 10%) and the quality of the protocol ( 90%), Positive evaluation > 60%
Qualification of the participant includes active discussion during the excursion ( 10%) and the quality of the protocol ( 90%), Positive evaluation > 60%
Examination topics
Objectives and experiences of the excursion in protocol
Reading list
wird in Vorbesprechung ausgegeben
Association in the course directory
Last modified: Tu 27.09.2022 21:29