330048 VO Botany and General Biology (2009W)
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Details
max. 460 participants
Language: German
Examination dates
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
-
Monday
05.10.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
07.10.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
12.10.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
14.10.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
19.10.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
21.10.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
28.10.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
04.11.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
09.11.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
11.11.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
16.11.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
18.11.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
23.11.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
25.11.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
30.11.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
02.12.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
07.12.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
09.12.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
14.12.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
16.12.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
11.01.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
13.01.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
18.01.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
20.01.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Monday
25.01.
10:30 - 12:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
schriftliche Prüfung, 70 % multiple choice, 30 % offene Fragen, Prüfung dauert etwa 1 Stunde, Benotung nach folgendem Punkteschlüssel :0-50P = 5 51-63P = 4 64-76P = 3 77-88P = 2 89-100P = 1
Prüfungstermine : 27.1., 1.2., 3.2. und 8.2. 2010, jeweils 11.00 - 12.00 HS 7 + HS 8, max.120 Studenten, weitere Prüfungstermine im März und Juni 2010.
Prüfungstermine : 27.1., 1.2., 3.2. und 8.2. 2010, jeweils 11.00 - 12.00 HS 7 + HS 8, max.120 Studenten, weitere Prüfungstermine im März und Juni 2010.
Minimum requirements and assessment criteria
knowledge of basics in biology and botany
Examination topics
Vortrag (powerpoint), Skriptum (ab 1. Oktober im Kopierkeller, 1090 Wien, Augasse 19),e-learning (online Unterlagen zu den einzelnen Vorlesungen, Übungstests als Prüfungsvorbereitung, Fragenkatalog /Prüfungsfragen).
Reading list
WEILER, E., NOVER L. (begründet NULTSCH,W.) 2008. Allgemeine und molekulare Botanik. - Stuttgart, New York : Thieme. (Taschenbuch), weitere Lit. siehe Skriptum p.159 , 160 und online-Literaturergänzungen.
Association in the course directory
K 131; 131, LA-HE 121
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
Eucaryota, of plants and fungi and their importance for human usage; plant-
versus animal cell; anatomy, histology and morphology; architecture of
selected algae, fungi and cormophyta and their use in human nutrition e.g.
fruits and vegetable, cereals, pseudocereals, spices and wild food.