Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330050 VO Food Technology for the Subject Household Economy and Nutrition (2025W)

Deutsch
Th 02.10. 09:45-13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

Language: German

Lecturers

    Classes (iCal) - next class is marked with N

    • Thursday 16.10. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
    • Thursday 30.10. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
    • Thursday 06.11. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
    • Thursday 13.11. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
    • Thursday 04.12. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
    • Thursday 11.12. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG

    Information

    Aims, contents and method of the course

    Vermittlung der naturwissenschaftlichen und technischen Grund-kenntnisse der Be- und Verarbeitung von Lebensmitteln unter Zugrundelegung einer gesamtheitlichen, verfahrensorientierten Betrachtungsweise.

    Assessment and permitted materials

    Multiple Choice-Test am Ende des Semesters (vor Ort) --> keine Hilfsmittel erlaubt
    Prüfungsdauer 60 min.

    Minimum requirements and assessment criteria

    Mindestanforderung: Teilnahme am MC-Test,
    Beurteilungsmaßstab - Gewichtung
    MC-Test (100%)
    Info zumMultiple Choice Test: 20 Fragen, 1 Punkt pro Frage - gesamt 20 Punkte; Prüfungsdauer 60 min.
    Notenstufen:
    100,00 - 87.00% - 1
    86,99 - 75,00% - 2
    74,99 - 63,00% - 3
    62,99 - 50,00% - 4
    45,99 - 0% - 5

    Examination topics

    Vortragsinhalte (PPT-Folien & dazugehörige fachspezifische Texte --> Moodle-Plattform)

    Reading list

    wird gegebenfalls im moodle bekannt gegeben

    Association in the course directory

    K 253

    Last modified: Fr 27.06.2025 10:06