330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2016W)
Continuous assessment of course work
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Studierende, die bereits die LV Immunologisch relevante Aspekte von Lebensmittel absolviert haben, werden bevorzugt aufgenommen.LV für MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 19.09.2016 08:00 to Tu 27.09.2016 20:00
- Deregistration possible until Fr 30.09.2016 20:00
Details
max. 28 participants
Language: German
Lecturers
Classes
LV-Termine:
Vorbesprechung :Mi 05.10.2016, 17:00 - 18:15 Uhr, SE 2D404, UZA IIKurs 1:Montag, 07.11.2016 - Freitag, 11.11.2016Kurs 2:Montag, 30.01.2017 - Freitag, 03.02.2017Information
Aims, contents and method of the course
molecular methods for the analysis of microbiota in foods and in the GI tract (DNA extraction, qPCR, DGGE, sequence analyses)
Assessment and permitted materials
40% working attitude participation, 30% protocol, 30% presentation
Minimum requirements and assessment criteria
labortechnical working and up from 60 % positive course evaluation
Examination topics
no exam
Reading list
will be provided during the course
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44