330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2019W)
Continuous assessment of course work
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LV für MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 16.09.2019 08:00 to Th 26.09.2019 12:00
- Deregistration possible until Th 26.09.2019 12:00
Details
max. 14 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
08.10.
13:15 - 14:45
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Monday
11.11.
09:00 - 17:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Tuesday
12.11.
09:00 - 17:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Wednesday
13.11.
09:00 - 17:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Friday
15.11.
09:00 - 17:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Monday
18.11.
09:00 - 17:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
40% working attitude participation, 30% protocol, 30% presentation
Minimum requirements and assessment criteria
labortechnical working and up from 60 % positive course evaluation
Examination topics
no exam
Reading list
wird zur Verfügung gestellt
http://alexander-haslberger.at
http://alexander-haslberger.at
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
New!!! Nanopore sequencing