330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2019W)
Continuous assessment of course work
Labels
LV für MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 16.09.2019 08:00 to Th 26.09.2019 12:00
- Deregistration possible until Th 26.09.2019 12:00
Details
max. 14 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 08.10. 13:15 - 14:45 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Monday 11.11. 09:00 - 17:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Tuesday 12.11. 09:00 - 17:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Wednesday 13.11. 09:00 - 17:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Friday 15.11. 09:00 - 17:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Monday 18.11. 09:00 - 17:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
40% working attitude participation, 30% protocol, 30% presentation
Minimum requirements and assessment criteria
labortechnical working and up from 60 % positive course evaluation
Examination topics
no exam
Reading list
wird zur Verfügung gestellt
http://alexander-haslberger.at
http://alexander-haslberger.at
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
New!!! Nanopore sequencing