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330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2021S)
Continuous assessment of course work
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Die Plätze müssen vorrangig an jene Studierende im Masterstudium der Ernährungswissenschaften vergeben werden, die diese Lehrveranstaltung als Pflichtleistung des gewählten Schwerpunktes zu absolvieren haben.LV für MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 10.02.2021 08:00 to Th 25.02.2021 12:00
- Deregistration possible until Mo 01.03.2021 12:00
Details
max. 14 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Monday 21.06. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 22.06. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 23.06. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 24.06. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 25.06. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
40% working attitude participation, 30% protocol, 30% presentation
Minimum requirements and assessment criteria
labortechnical working and up from 60 % positive course evaluation
Examination topics
no exam
Reading list
wird zur Verfügung gestellt
http://alexander-haslberger.at
http://alexander-haslberger.at
Association in the course directory
Last modified: Fr 01.04.2022 09:09
New!!! Nanopore sequencing