330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2021W)
Continuous assessment of course work
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Die Plätze müssen vorrangig an jene Studierende im Masterstudium der Ernährungswissenschaften vergeben werden, die diese Lehrveranstaltung als Pflichtleistung des gewählten Schwerpunktes zu absolvieren haben.LV für MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 15.09.2021 08:00 to We 29.09.2021 12:00
- Deregistration possible until Fr 01.10.2021 12:00
Details
max. 14 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Monday 15.11. 08:45 - 15:45 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 16.11. 08:45 - 15:45 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Wednesday 17.11. 08:45 - 15:45 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 18.11. 08:45 - 15:45 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
40% working attitude participation, 30% protocol, 30% presentation
Minimum requirements and assessment criteria
labortechnical working and up from 60 % positive course evaluation
Examination topics
no exam
Reading list
will be distributed
http://alexander-haslberger.at
http://alexander-haslberger.at
Association in the course directory
Last modified: Th 08.09.2022 16:29
New!!! Nanopore sequencing