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330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2023W)
Continuous assessment of course work
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Die Plätze müssen vorrangig an jene Studierende im Masterstudium der Ernährungswissenschaften vergeben werden, die diese Lehrveranstaltung als Pflichtleistung des gewählten Schwerpunktes zu absolvieren haben.LV für MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.09.2023 08:00 to Tu 26.09.2023 18:00
- Deregistration possible until Tu 26.09.2023 18:00
Details
max. 14 participants
Language: German
Lecturers
- Alexander Haslberger
- Berit Hippe
- Lara Sophie Hahnekamp (Student Tutor)
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 03.10. 11:30 - 12:15 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG (Kickoff Class)
- Monday 06.11. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 08.11. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 09.11. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 10.11. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
40% working attitude participation, 30% protocol, 30% presentation
Minimum requirements and assessment criteria
labortechnical working and up from 60 % positive course evaluation
Examination topics
no exam
Reading list
wird zur Verfügung gestellt
http://alexander-haslberger.at
http://alexander-haslberger.at
Association in the course directory
Last modified: Th 31.08.2023 11:48
New!!! Nanopore sequencing