330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2024S)
Continuous assessment of course work
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Die Plätze müssen vorrangig an jene Studierende im Masterstudium der Ernährungswissenschaften vergeben werden, die diese Lehrveranstaltung als Pflichtleistung des gewählten Schwerpunktes zu absolvieren haben.LV für MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 12.02.2024 09:00 to Tu 27.02.2024 10:00
- Deregistration possible until Tu 27.02.2024 10:00
Details
max. 14 participants
Language: German
Lecturers
- Alexander Haslberger
- Berit Hippe
- Lara Sophie Hahnekamp (Student Tutor)
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
19.03.
08:45 - 16:30
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Wednesday
20.03.
08:45 - 16:30
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Thursday
21.03.
08:45 - 16:30
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Friday
22.03.
08:45 - 16:30
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
40% working attitude participation, 30% protocol, 30% presentation
Minimum requirements and assessment criteria
labortechnical working and up from 60 % positive course evaluation
Examination topics
no exam
Reading list
wird zur Verfügung gestellt
http://alexander-haslberger.at
http://alexander-haslberger.at
Association in the course directory
Last modified: Fr 09.02.2024 15:46
New!!! Nanopore sequencing