330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition (2019S)
Continuous assessment of course work
Labels
WICHTIGE INFORMATION:
Bei einer Anmeldung zu dieser Lehrveranstaltung muss die Bachelorarbeit bis spätestens 30.09.2018 beurteilt und die Bewertung eingetragen sein.ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, falls die Bachelorarbeit nicht im Semester fertiggestellt und beurteilt werden kann.
Bei einer Anmeldung zu dieser Lehrveranstaltung muss die Bachelorarbeit bis spätestens 30.09.2018 beurteilt und die Bewertung eingetragen sein.ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, falls die Bachelorarbeit nicht im Semester fertiggestellt und beurteilt werden kann.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.02.2019 08:00 to We 31.07.2019 17:00
- Deregistration possible until We 31.07.2019 17:00
Details
max. 200 participants
Language: German
Lecturers
- Petra Rust
- Claudia Maria Angele
- Anja Baumann
- Ina Bergheim
- Monika Blechinger-Zahnweh
- Petra Borota-Buranich
- Georg Frisch
- Dieter Genser
- Andrea Gerstenberger
- Elisabeth Hauer-Banas
- Georg Hoffmann
- Finn Jung
- Jürgen König
- Dorota Majchrzak
- Anika Nier
- Ruth Quint
- Veronika Somoza
- Susanne Till
- Karl-Heinz Wagner
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
write bachelor thesis (literature or small experimental work); approximately 40-50 pages incl. references
Assessment and permitted materials
Assessment of the thesis is carried out by your advisor.
Minimum requirements and assessment criteria
Assessment of the thesis is carried out by your advisor.
Examination topics
work independently on a special topic of Nutritional Sciences
Reading list
Association in the course directory
Last modified: We 19.02.2020 10:09