330056 SE Nutritional Sciences Colloquium (2019S)
Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Continuous assessment of course work
Labels
Programm siehe auch auf moodle.BITTE PROGRAMMAUSHÄNGE BEACHTEN!
Man darf maximal 2x fehlen. Die Vorträge werden in englischer Sprache abgehalten.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICHt
Man darf maximal 2x fehlen. Die Vorträge werden in englischer Sprache abgehalten.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICHt
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 17:00
- Deregistration possible until Mo 25.02.2019 17:00
Details
max. 150 participants
Language: German
Lecturers
Classes
ab 07.03.2019 bis 27.06.2019 jeweils am Do um 17.15 im HS 5
das endgültige Programm mit Bekanntgabe der Themen folgt.
Information
Aims, contents and method of the course
Lectures of national and international experts and subsequent discussions
Assessment and permitted materials
Participation, discussion, short MC-test
Minimum requirements and assessment criteria
Scientific exchange, get familiar with research fields and working groups, participation and short MC-test (60/40%); 4 times missing the lecture is tolerated
Examination topics
Presentations, discussion, talks are given in english
Reading list
please look into the learning platform
Association in the course directory
Last modified: Mo 25.02.2019 12:49