Universität Wien

330058 SE Seminar on Nutritional Sciences (2019S)

Continuous assessment of course work

Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Die Kurseinteilung erfolgt nach der Platzzuteilung über die Plattform Moodle.
Bitte melden Sie sich hier zwischen 27.02.2019, 08.00 Uhr bis 28.02.2018, 12.00 Uhr verpflichtend zu einem Kurs an.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 120 participants
Language: German

Lecturers

Classes

LV-Termine:

Kurs 1
Vorbesprechung: Di 05.03.2019 14:00 - 14:30 UZA2-2F560

Di 19.03.2019 13:15 - 14:45 UZA2-HS8

Di 02.04.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Di 09.04.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Di 30.04.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Di 07.05.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Di 14.05.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Di 21.05.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Di 28.05.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Di 04.06.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Di 18.06.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Di 25.06.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F560

Kurs 2
Vorbesprechung: Di 05.03.2019 14:00 - 14:30 UZA2-2F562

Di 19.03.2019 13:15 - 14:45 UZA2-HS8

Di 02.04.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Di 09.04.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Di 30.04.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Di 07.05.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Di 14.05.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Di 21.05.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Di 28.05.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Di 04.06.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Di 18.06.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Di 25.06.2019 14:00 - 15:30 UZA2-2F562

Kurs 3
Vorbesprechung: Di 05.03.2019 14:35 - 15:05 UZA2-2F560

Di 19.03.2019 13:15 - 14:45 UZA2-HS8

Di 02.04.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F560

Di 09.04.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F560

Di 30.04.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F560

Di 07.05.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F560

Di 14.05.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F560

Di 21.05.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F560

Di 28.05.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F560

Di 04.06.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F560

Di 04.06.2019 17:15 - 18:45 UZA2-2F560

Di 25.06.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F560

Di 25.06.2019 17:15 - 18:45 UZA2-2F560

Kurs 4
Vorbesprechung: Di 05.03.2019 14:35 - 15:05 UZA2-2F562

Di 19.03.2019 13:15 - 14:45 UZA2-HS8

Di 02.04.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562

Di 09.04.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562

Di 30.04.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562

Di 07.05.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562

Di 14.05.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562

Di 21.05.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562

Di 28.05.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562

Di 04.06.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562

Di 18.06.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562

Di 25.06.2019 15:45 - 17:15 UZA2-2F562


Information

Aims, contents and method of the course

Aims:
Students can deal with research topics.

Content:
Presentations on current topics of nutritional physiology

Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation / discussion

Assessment and permitted materials

oral presentation (50%), handout (10%), discussion (20); active participation (20%)

Minimum requirements and assessment criteria

pass mark beeing 60%
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)

Examination topics

presentation, handout, discussion and active participation

Reading list

see moodle plattform

Association in the course directory

Last modified: Fr 01.03.2019 08:48