330058 SE Seminar on Nutritional Sciences (2020W)
Continuous assessment of course work
Labels
Summary
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 14.09.2020 08:00 to Su 27.09.2020 16:00
- Deregistration possible until Su 27.09.2020 16:00
Registration information is available for each group.
Groups
Group 1
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 06.10. 14:00 - 14:30 Digital
- Wednesday 14.10. 11:30 - 13:00 Digital
- Tuesday 27.10. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 03.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 10.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 17.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 24.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 01.12. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 15.12. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 12.01. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 19.01. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 26.01. 14:00 - 15:30 Digital
Aims, contents and method of the course
Group 2
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 06.10. 14:00 - 14:30 Digital
- Wednesday 14.10. 11:30 - 13:00 Digital
- Tuesday 27.10. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 03.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 10.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 17.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 24.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 01.12. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 15.12. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 12.01. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 19.01. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 26.01. 14:00 - 15:30 Digital
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Group 3
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 06.10. 14:30 - 15:00 Digital
- Wednesday 14.10. 11:30 - 13:00 Digital
- Tuesday 27.10. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 03.11. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 10.11. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 17.11. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 24.11. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 01.12. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 15.12. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 12.01. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 19.01. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 26.01. 15:45 - 17:15 Digital
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Group 4
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 06.10. 14:30 - 15:00 Digital
- Wednesday 14.10. 11:30 - 13:00 Digital
- Tuesday 27.10. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 03.11. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 10.11. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 17.11. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 24.11. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 01.12. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 15.12. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 12.01. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 19.01. 15:45 - 17:15 Digital
- Tuesday 26.01. 15:45 - 17:15 Digital
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Information
Assessment and permitted materials
oral presentation (50%), handout (10%), discussion (20); active participation (20%)
Minimum requirements and assessment criteria
pass mark beeing 60%
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
Examination topics
presentation, handout, discussion and active participation
Reading list
see the Moodle Plattform
Association in the course directory
Last modified: Fr 12.05.2023 00:24
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion