330058 SE Seminar on Nutritional Sciences (2020W)
Continuous assessment of course work
Labels
Summary
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 14.09.2020 08:00 to Su 27.09.2020 16:00
- Deregistration possible until Su 27.09.2020 16:00
Registration information is available for each group.
Groups
Group 1
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
06.10.
14:00 - 14:30
Digital
Wednesday
14.10.
11:30 - 13:00
Digital
Tuesday
27.10.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
03.11.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
10.11.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
17.11.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
24.11.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
01.12.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
15.12.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
12.01.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
19.01.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
26.01.
14:00 - 15:30
Digital
Aims, contents and method of the course
Group 2
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
06.10.
14:00 - 14:30
Digital
Wednesday
14.10.
11:30 - 13:00
Digital
Tuesday
27.10.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
03.11.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
10.11.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
17.11.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
24.11.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
01.12.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
15.12.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
12.01.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
19.01.
14:00 - 15:30
Digital
Tuesday
26.01.
14:00 - 15:30
Digital
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Group 3
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
06.10.
14:30 - 15:00
Digital
Wednesday
14.10.
11:30 - 13:00
Digital
Tuesday
27.10.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
03.11.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
10.11.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
17.11.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
24.11.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
01.12.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
15.12.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
12.01.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
19.01.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
26.01.
15:45 - 17:15
Digital
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Group 4
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
06.10.
14:30 - 15:00
Digital
Wednesday
14.10.
11:30 - 13:00
Digital
Tuesday
27.10.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
03.11.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
10.11.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
17.11.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
24.11.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
01.12.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
15.12.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
12.01.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
19.01.
15:45 - 17:15
Digital
Tuesday
26.01.
15:45 - 17:15
Digital
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Information
Assessment and permitted materials
oral presentation (50%), handout (10%), discussion (20); active participation (20%)
Minimum requirements and assessment criteria
pass mark beeing 60%
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
Examination topics
presentation, handout, discussion and active participation
Reading list
see the Moodle Plattform
Association in the course directory
Last modified: Th 23.03.2023 00:26
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion