330058 SE Seminar on Nutritional Sciences (2021W)
Continuous assessment of course work
Labels
MIXED
Summary
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 15.09.2021 08:00 to We 29.09.2021 12:00
- Deregistration possible until Fr 01.10.2021 12:00
Registration information is available for each group.
Groups
Group 1
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 05.10. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 12.10. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 16.11. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 23.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 30.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 07.12. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 14.12. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 11.01. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 18.01. 14:00 - 15:30 Digital
Aims, contents and method of the course
Group 2
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 05.10. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 12.10. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 23.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 30.11. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 07.12. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 14.12. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 11.01. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 18.01. 14:00 - 15:30 Digital
- Tuesday 25.01. 14:00 - 15:30 Digital
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required via BigBlueButton.
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required via BigBlueButton.
Group 3
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 05.10. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 12.10. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 09.11. 16:00 - 17:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 16.11. 16:00 - 17:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 23.11. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 30.11. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 07.12. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 14.12. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 11.01. 16:00 - 17:30 Digital
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required via BigBlueButton.
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required via BigBlueButton.
Group 4
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 05.10. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 12.10. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 09.11. 16:00 - 17:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 16.11. 16:00 - 17:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 23.11. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 30.11. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 07.12. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 14.12. 16:00 - 17:30 Digital
- Tuesday 18.01. 16:00 - 17:30 Digital
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required via BigBlueButton.
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required via BigBlueButton.
Information
Assessment and permitted materials
oral presentation (50%), handout (10%), discussion (20); active participation (20%)
Minimum requirements and assessment criteria
pass mark beeing 60%
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
Examination topics
presentation, handout, discussion and active participation
Reading list
see Moodle
Association in the course directory
Last modified: Fr 12.05.2023 00:24
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required via BigBlueButton.