330058 SE Seminar on Nutritional Sciences (2023S)
Continuous assessment of course work
Labels
Summary
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 08.02.2023 08:00 to We 22.02.2023 08:00
- Deregistration possible until We 22.02.2023 08:00
Registration information is available for each group.
Groups
Group 1
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 25 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 07.03. 14:00 - 14:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II (Kickoff Class)
- Tuesday 07.03. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG (Kickoff Class)
- Tuesday 18.04. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 25.04. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 02.05. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 09.05. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 16.05. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 23.05. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 06.06. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 13.06. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 20.06. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 27.06. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Aims, contents and method of the course
Minimum requirements and assessment criteria
pass mark beeing 60%
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
Reading list
see moodle platform
Group 2
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 25 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 07.03. 14:00 - 14:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II (Kickoff Class)
- Tuesday 07.03. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG (Kickoff Class)
- Tuesday 18.04. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 25.04. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 02.05. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 09.05. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 16.05. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 23.05. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 06.06. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 13.06. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 20.06. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 27.06. 14:00 - 15:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required via BigBlueButton.
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required via BigBlueButton.
Minimum requirements and assessment criteria
pass mark beeing 60%91,0 <= P <= 100 very good (1)81 <= P < 91 Good (2)71 <= P < 81 satisfactory (3)60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
Reading list
siehe Moodle Plattform
Group 3
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 25 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 07.03. 14:30 - 15:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II (Kickoff Class)
- Tuesday 07.03. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG (Kickoff Class)
- Tuesday 18.04. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 25.04. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 02.05. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 09.05. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 16.05. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 23.05. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 06.06. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 13.06. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 20.06. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 27.06. 15:45 - 17:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required online via BigBlueButton.
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussionThe seminar is held in classroom, if required online via BigBlueButton.
Minimum requirements and assessment criteria
pass mark beeing 60%91,0 <= P <= 100 very good (1)81 <= P < 91 Good (2)71 <= P < 81 satisfactory (3)60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)0 <= P < 60 unsatisfactory (5)
Reading list
siehe Moodle Plattform
Information
Assessment and permitted materials
oral presentation (50%), handout (10%), discussion (20); active participation (20%)
Examination topics
presentation, handout, discussion and active participation
Association in the course directory
Last modified: Tu 14.03.2023 12:09
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion