330058 SE Seminar on Nutritional Sciences (2024S)
Continuous assessment of course work
Labels
ON-SITE
Summary
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 12.02.2024 09:00 to Su 03.03.2024 10:00
- Deregistration possible until Su 03.03.2024 10:00
Registration information is available for each group.
Groups
Group 1
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 20 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
05.03.
13:30 - 14:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
(Kickoff Class)
Tuesday
05.03.
15:00 - 16:30
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Tuesday
09.04.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
16.04.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
23.04.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
30.04.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
N
Tuesday
07.05.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
14.05.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
21.05.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
28.05.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
04.06.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
11.06.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
18.06.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
25.06.
11:30 - 13:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
oral presentation (max. 15 points), handout (max. 5 points), discussion (max. 5 points); active participation (max. 5 points)
Minimum requirements and assessment criteria
27-30 points - very good (1)
23-26 points - good (2)
19-22 points - satisfactoryv(3)
15-18 points - still satisfactory (4)
0-14 points - unsatisfactory (5)
23-26 points - good (2)
19-22 points - satisfactoryv(3)
15-18 points - still satisfactory (4)
0-14 points - unsatisfactory (5)
Examination topics
presentation, handout, discussion and active participation
Group 2
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 20 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
05.03.
14:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
(Kickoff Class)
Tuesday
05.03.
15:00 - 16:30
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Tuesday
09.04.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
16.04.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
23.04.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
30.04.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
N
Tuesday
07.05.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
14.05.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
21.05.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
28.05.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
04.06.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
11.06.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
18.06.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
25.06.
13:15 - 14:45
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussion on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Assessment and permitted materials
oral presentation (15 Pkt), handout (5 Pkt), discussion (5 Pkt); active participation (5 Pkt)
Minimum requirements and assessment criteria
27-30 Punkte - very goog (1)
23-26 Punkte - good (2)
19-22 Punkte - satisfied (3)
15-18 Punkte - sufficient (4)
0-14 Punkte - not sufficient (5)
23-26 Punkte - good (2)
19-22 Punkte - satisfied (3)
15-18 Punkte - sufficient (4)
0-14 Punkte - not sufficient (5)
Examination topics
presentation, discussion, handout, discussion and active participation
Group 3
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 20 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
05.03.
14:15 - 14:45
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
05.03.
15:00 - 16:30
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Tuesday
09.04.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
16.04.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
23.04.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
30.04.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
N
Tuesday
07.05.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
14.05.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
21.05.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
28.05.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
04.06.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
11.06.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
18.06.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
25.06.
15:00 - 16:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Aims, contents and method of the course
Aims:
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion
Assessment and permitted materials
oral presentation (15 Pkt), handout (5 Pkt), discussion (5 Pkt); active participation (5 Pkt)
Minimum requirements and assessment criteria
27-30 Punkte - very goog (1)
23-26 Punkte - good (2)
19-22 Punkte - satisfied (3)
15-18 Punkte - sufficient (4)
0-14 Punkte - not sufficient (5)
23-26 Punkte - good (2)
19-22 Punkte - satisfied (3)
15-18 Punkte - sufficient (4)
0-14 Punkte - not sufficient (5)
Examination topics
presentation, handout, discussion and active participation
Group 4
Anwesenheitspflicht an allen Unterrichtseinheiten (inkl. Vorbesprechung).
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
max. 20 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Tuesday
05.03.
13:30 - 14:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
(Kickoff Class)
Tuesday
05.03.
15:00 - 16:30
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Tuesday
09.04.
16:45 - 20:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
23.04.
16:45 - 20:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
30.04.
16:45 - 18:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
N
Tuesday
07.05.
16:45 - 18:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
21.05.
16:45 - 18:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
28.05.
16:45 - 18:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
04.06.
16:45 - 18:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
11.06.
16:45 - 18:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
18.06.
16:45 - 18:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
25.06.
16:45 - 18:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Reading list
siehe Moodle Plattform
Association in the course directory
Last modified: Mo 08.04.2024 11:27
Students can deal with research topics.Content:
Presentations and discussions on current topics of nutritional physiology.Methods:
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation/discussion