330060 SE Seminar Human Nutrition (for Moduls MN1, FQ1, EP1, PH1) (2014S)
Continuous assessment of course work
Labels
VORBESPRECHUNG (Anwesenheitspflicht)
Mi 05.03.2014 10:00-11:00 Uhr (SE RAUM 562, UZAII)
LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE:Kurs 1:
Mi 19.03.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 26.03.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 02.04.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 09.04.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 560, UZAII)
MI 30.04.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 07.05.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 14.05.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 21.05.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 28.05.2014 10:00-11:30 Uhr (SE Raum 562,UZAII)
MI 04.06.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 560,UZAII)
MI 11.06.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 560,UZAII)
MI 18.06.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 25.06.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562, UZAII)Kurs 2:
Mi 19.03.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 26.03.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 02.04.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 09.04.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 560, UZAII)
MI 30.04.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 07.05.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 14.05.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 21.05.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 28.05.2014 11:30-13:00 Uhr (SE Raum 562,UZAII)
MI 04.06.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 560,UZAII)
MI 11.06.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 560,UZAII)
MI 18.06.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 25.06.2014 11:30-11:00 Uhr (SE RAUM 562, UZAII)LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Mi 05.03.2014 10:00-11:00 Uhr (SE RAUM 562, UZAII)
LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE:Kurs 1:
Mi 19.03.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 26.03.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 02.04.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 09.04.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 560, UZAII)
MI 30.04.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 07.05.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 14.05.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 21.05.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 28.05.2014 10:00-11:30 Uhr (SE Raum 562,UZAII)
MI 04.06.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 560,UZAII)
MI 11.06.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 560,UZAII)
MI 18.06.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 25.06.2014 10:00-11:30 Uhr (SE RAUM 562, UZAII)Kurs 2:
Mi 19.03.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 26.03.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 02.04.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 09.04.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 560, UZAII)
MI 30.04.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 07.05.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 14.05.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 21.05.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 28.05.2014 11:30-13:00 Uhr (SE Raum 562,UZAII)
MI 04.06.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 560,UZAII)
MI 11.06.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 560,UZAII)
MI 18.06.2014 11:30-13:00 Uhr (SE RAUM 562,UZAII)
MI 25.06.2014 11:30-11:00 Uhr (SE RAUM 562, UZAII)LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 17.02.2014 08:00 to Th 27.02.2014 12:00
- Deregistration possible until We 05.03.2014 12:00
Details
max. 50 participants
Language: English
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
The seminar on Nutritional Epidemiology is intended to discuss recent topics in nutritional epidemiology including the design of epidemiological studies associated to nutrition related issues, the evaluation and interpretation of results from epidemiological studies including statistical methodology, modern aspects of epigenetics, and the discussion of ongoing and recent large nutritional epidemiological studies.
Assessment and permitted materials
Grades for the seminar are based on the abstract (10%), the scientific background of the presentation (50%), the style and format of the presentation (20%), the discussion (10%) and the performance as chair of the seminar (10%). The presence of all participants for all scheduled seminars is compulsory.
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Will be provided for each seminar topic prior at the beginning of the seminar. For further information please check the seminar website at http://www.univie.ac.at/nutrigenomics/teaching/se_epidem/se_epidem.html
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44