330061 VO Quality of plant foods (2010W)
Labels
Lehrveranstaltung für Master-und Diplomstudium: Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium bzw. abgeschlossener 1.Abschnitt des Diplomstudiums
Details
max. 25 participants
Language: German
Examination dates
Thursday
10.02.2011
09:00 - 11:00
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Thursday
24.02.2011
12:00 - 14:00
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
Tuesday
05.04.2011
17:00 - 18:30
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
Monday
12.09.2011
10:00 - 12:00
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Monday
10.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
11.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Wednesday
12.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Friday
14.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Monday
17.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
18.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Wednesday
19.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Thursday
20.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Friday
21.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Monday
24.01.
08:00 - 10:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
25.01.
08:00 - 10:00
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
lecture at the moment in preparation, details presented in december
Assessment and permitted materials
written exam, open and MC questions
Minimum requirements and assessment criteria
lecture at the moment in preparation, details presented in december
Examination topics
lecture
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27