330061 VO Quality of plant foods (2010W)
Labels
Lehrveranstaltung für Master-und Diplomstudium: Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium bzw. abgeschlossener 1.Abschnitt des Diplomstudiums
Details
max. 25 participants
Language: German
Examination dates
- Thursday 10.02.2011 09:00 - 11:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Thursday 24.02.2011 12:00 - 14:00 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 05.04.2011 17:00 - 18:30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
-
Monday
12.09.2011
10:00 - 12:00
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Monday 10.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 11.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 12.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 14.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 17.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 18.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 19.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 20.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 21.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 24.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 25.01. 08:00 - 10:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
lecture at the moment in preparation, details presented in december
Assessment and permitted materials
written exam, open and MC questions
Minimum requirements and assessment criteria
lecture at the moment in preparation, details presented in december
Examination topics
lecture
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27