Universität Wien

330061 VO Quality of plant foods (2010W)

Lehrveranstaltung für Master-und Diplomstudium: Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium bzw. abgeschlossener 1.Abschnitt des Diplomstudiums

Details

max. 25 participants
Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Monday 10.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 11.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 12.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Friday 14.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Monday 17.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 18.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 19.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Thursday 20.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Friday 21.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Monday 24.01. 08:00 - 10:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 25.01. 08:00 - 10:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG

Information

Aims, contents and method of the course

lecture at the moment in preparation, details presented in december

Assessment and permitted materials

written exam, open and MC questions

Minimum requirements and assessment criteria

lecture at the moment in preparation, details presented in december

Examination topics

lecture

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27