Universität Wien

330061 VO Quality of plant foods (2013W)

Lehrveranstaltung für Masterstudium: Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE
Di 08.10.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Do 10.10.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Di 15.10.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Do 17.10.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Di 22.10.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Do 24.10.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Di 29.10.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Do 31.10.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Di 05.11.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Do 07.11.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)

ACHTUNG am 14.11. wird wie folgt die Zeit geändert!
Do 14.11.2013, 12:00-17:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Fr 15.11.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: HS 4 (UZA 2)

ACHTUNG der 19.11. wurde nun zugefügt:
Di 19.11. 2013, 13:00 - 15:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)

Details


Information

Aims, contents and method of the course

lecture at the moment in preparation, details presented in december

Assessment and permitted materials

written exam, open and MC questions

Minimum requirements and assessment criteria

lecture at the moment in preparation, details presented in december

Examination topics

lecture

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27