330061 SE Seminar Nutrition through the life cycle (2019S)
Continuous assessment of course work
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Lehrveranstaltung für Masterstudium
ANMELDUNG auf U-SPace ist für eine Beurteilung UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.
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Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 17:00
- Deregistration possible until Tu 30.04.2019 17:00
Details
max. 25 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Monday 13.05. 09:00 - 10:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 27.05. 09:00 - 13:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 03.06. 09:00 - 13:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 07.06. 09:00 - 13:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 14.06. 09:00 - 13:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 21.06. 09:00 - 13:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
group work (handout, presentation), active participation and discussion, paperwork, final paper
Minimum requirements and assessment criteria
- group work (handout, presentation): 40%
- active participation and discussion: 10%
- paperwork: 10%
- final paper: 40%
pass mark beining: 60%
- active participation and discussion: 10%
- paperwork: 10%
- final paper: 40%
pass mark beining: 60%
Examination topics
group work (handout, presentation) + active participation and discussion + paperwork + final pape
Reading list
see e-learning plattform Moodle
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
Students understand the special energy and nutrient need during the lifecycle and can react sufficiently flexibly to nutritional problems.
Contents
Supplementary contents to the topics nutrition during the life-cycle
Methods
group work, presentations, discussions