330062 UE Botanic exercises (2012S)
Botanik pflanzlicher Lebensmittel
Continuous assessment of course work
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VB: 2.3.2012, 14:00-15:00 Uhr, HS7, UZAIILV:
Gruppe1:
9.3., 16.3., 23.3., 30.3., 20.4., 27.4., 4.5., 10:00-13:00 Uhr, ÜR7, Biozentrum
Gruppe2:
9.3., 16.3., 23.3., 30.3., 20.4., 27.4., 4.5., 14:30-17:30 Uhr, ÜR7, Bioz.Prüfungen:
Fr., 25.5.2012, 10:00-12:00, UE Raum 7 Biozentrum
Fr., 25.5.2012, 13:00-15:00, UE Raum 7 Biozentrum
Fr., 15.6.2012, 10:00-12:00, UE Raum 7 Biozentrum
Fr., 15.6.2012, 13:00-15:00, UE Raum 7 BiozentrumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Gruppe1:
9.3., 16.3., 23.3., 30.3., 20.4., 27.4., 4.5., 10:00-13:00 Uhr, ÜR7, Biozentrum
Gruppe2:
9.3., 16.3., 23.3., 30.3., 20.4., 27.4., 4.5., 14:30-17:30 Uhr, ÜR7, Bioz.Prüfungen:
Fr., 25.5.2012, 10:00-12:00, UE Raum 7 Biozentrum
Fr., 25.5.2012, 13:00-15:00, UE Raum 7 Biozentrum
Fr., 15.6.2012, 10:00-12:00, UE Raum 7 Biozentrum
Fr., 15.6.2012, 13:00-15:00, UE Raum 7 BiozentrumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 12.02.2012 08:00 to Tu 28.02.2012 08:00
- Deregistration possible until Mo 05.03.2012 08:00
Details
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Basics in microscopy and training of various scientific methods ; practical analysis of usful funghi, analysis of corm, roots, bulbs etc., microscopic and chemical analysis of carbohydrates, protein and fat as well as of essential oil and honey, anatomy of vegetable, spices, flowers, fruits and cereals.
Assessment and permitted materials
3 tests
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Nultsch, W. 2001. Allgemeine Botanik. 11. Auflage.- Stuttgart: Thieme.Franke, W. 2007. Nutzpflanzenkunde. 7. Auflage.- Stuttgart, New York : Thieme.
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44