Universität Wien

330062 UE Botanic exercises (2013S)

Botanik pflanzlicher Lebensmittel

Continuous assessment of course work

VORBESPRECHUNG
Mi 06.03.2013, 13:30-14:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE

Gruppe 01: Fr 08.03.2013, 10:00-13:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 01: Fr 15.03.2013, 10:00-13:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 01: Fr 22.03.2013, 10:00-13:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 01: Fr 12.04.2013, 10:00-13:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 01: Fr 19.04.2013, 10:00-13:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 01: Fr 26.04.2013, 10:00-13:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 01: Fr 03.05.2013, 10:00-13:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)

Gruppe 02: Fr 08.03.2013, 14:30-17:30 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 02: Fr 15.03.2013, 14:30-17:30 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 02: Fr 22.03.2013, 14:30-17:30 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 02: Fr 12.04.2013, 14:30-17:30 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 02: Fr 19.04.2013, 14:30-17:30 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 02: Fr 26.04.2013, 14:30-17:30 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Gruppe 02: Fr 03.05.2013, 14:30-17:30 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)

ABSCHLUSSPRÜFUNG(EN)
Fr 24.05.2013, 10:00-12:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Fr 24.05.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Fr 14.06.2013, 10:00-12:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)
Fr 14.06.2013, 13:00-15:00 Uhr - Ort: UE 7 (UZA 1 Biozentrum)

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 30 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Currently no class schedule is known.

Information

Aims, contents and method of the course

Basics in microscopy and training of various scientific methods ; practical analysis of usful funghi, analysis of corm, roots, bulbs etc., microscopic and chemical analysis of carbohydrates, protein and fat as well as of essential oil and honey, anatomy of vegetable, spices, flowers, fruits and cereals.

Assessment and permitted materials

3 tests

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


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Last modified: Mo 07.09.2020 15:44