330062 UE Botanic exercises (2019S)
Botanik pflanzlicher Lebensmittel
Continuous assessment of course work
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Platzvergabe vorrangig für alternatives Pflichtmodul M13.3 Bachelor (2013) Vertiefende Botanik UND Studierende im Diplomstudium Lehramt (Pflichtübung im 1.Abschnitt).Für diese Übung sind die Kenntnisse der VO Einführung in Biologie und Botanik eine inhaltliche Voraussetzung (verpflichtend im Diplostudium LA UF HÖK).Die Übungsplätze werden daher bevorzugt an die Studierenden, die diese VO bereits positiv absolviert haben vergeben.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH. Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH. Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 17:00
- Deregistration possible until Mo 25.02.2019 17:00
Details
max. 40 participants
Language: German
Lecturers
Classes
LV Termine:
330062 Botanische Übungen Übungs-Raums 7UZA 1 Anatomie 2.212 1. OGTermine:1. Fr. 8.3. (Übung 9.00 - 13.00)2. Fr 15.3. (Übung 9:00 - 13:00 )3. Fr 22.3. (Übung 9:00 - 13:00)4. Fr 29.3. (Übung 9:00 - 13:00)5. FR 5.4. (Übung 9:00 - 13:00)6. Fr 10.5. (Übung 9:00 - 13:00)7. Fr 17.5. (Übung 9:00 - 13:00)8. Prüfung Fr 7.6. 9.00 12.00
Information
Aims, contents and method of the course
Basics in microscopy and training of various scientific methods ; practical analysis of usful funghi, analysis of corm, roots, bulbs etc., microscopic and chemical analysis of carbohydrates, protein and fat as well as of essential oil and honey, anatomy of vegetable, spices, flowers, fruits and cereals.
Assessment and permitted materials
3 tests
Minimum requirements and assessment criteria
test 1: 25 points
test 2 : 25 Points
test 3 : 30 Points
summary = 80 Points
0-40 = 5, 41-50 = 4, 51-60 = 3. 61-70 = 2, 71-80 = 1
test 2 : 25 Points
test 3 : 30 Points
summary = 80 Points
0-40 = 5, 41-50 = 4, 51-60 = 3. 61-70 = 2, 71-80 = 1
Examination topics
The correct use of the microsope and special techniques, trained during the course.
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 25.02.2019 12:09