Universität Wien

330063 SE Seminar Food Safety (2012S)

Continuous assessment of course work

Vorbesprechung:
5.3.2012, 15:30-16:00, SE560, UZAII

LV:
Mo. 19.3.2012, 15:30-17:30, SE560, UZAII
Mo. 26.3.2012, 15:30-17:30, SE560, UZAII
Mo. 7.5.2012, 18:00-20:00, SE560, UZAII
Mo. 14.5.2012, 15:30-17:30, SE560, UZAII
Mo. 21.5.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII
Mo. 4.6.2012, 16:00-18:00, SE562, UZAII
Mo. 11.6.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII
Mo. 18.6.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII
Mo. 25.6.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII

Lehrveranstaltung für Master- und Diplomstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium oder Diplomstudium mit abgeschlossenem 1. Abschnitt)

Voraussetzung für Masterstudierende:
positiver Abschluss der Vorlesung Biofunktionalität von Lebensmitteln

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 30 participants
Language: English

Lecturers

Classes

Currently no class schedule is known.

Information

Aims, contents and method of the course

Introduction into the topic, risk perception, risk assessment, risk analysis, national and international food monitoring, health claims, food safety in Europe, responsible institutions, concepts of food safety, HACCP, introduction in methodologies

Assessment and permitted materials

Presentation: 60%, Discussion 40%

Minimum requirements and assessment criteria

Gain knowledge in methods to monitor food safety at national and international level, manifold appraisal of the expression food safety

Examination topics

Built on lectures and following discussions held by the students

Reading list


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Last modified: Mo 07.09.2020 15:44