330063 SE Seminar Food Safety (2012S)
Continuous assessment of course work
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Vorbesprechung:
5.3.2012, 15:30-16:00, SE560, UZAIILV:
Mo. 19.3.2012, 15:30-17:30, SE560, UZAII
Mo. 26.3.2012, 15:30-17:30, SE560, UZAII
Mo. 7.5.2012, 18:00-20:00, SE560, UZAII
Mo. 14.5.2012, 15:30-17:30, SE560, UZAII
Mo. 21.5.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII
Mo. 4.6.2012, 16:00-18:00, SE562, UZAII
Mo. 11.6.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII
Mo. 18.6.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII
Mo. 25.6.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAIILehrveranstaltung für Master- und Diplomstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium oder Diplomstudium mit abgeschlossenem 1. Abschnitt)Voraussetzung für Masterstudierende:
positiver Abschluss der Vorlesung Biofunktionalität von LebensmittelnIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
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Mo. 19.3.2012, 15:30-17:30, SE560, UZAII
Mo. 26.3.2012, 15:30-17:30, SE560, UZAII
Mo. 7.5.2012, 18:00-20:00, SE560, UZAII
Mo. 14.5.2012, 15:30-17:30, SE560, UZAII
Mo. 21.5.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII
Mo. 4.6.2012, 16:00-18:00, SE562, UZAII
Mo. 11.6.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII
Mo. 18.6.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAII
Mo. 25.6.2012, 15:30-17:30, SE562, UZAIILehrveranstaltung für Master- und Diplomstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium oder Diplomstudium mit abgeschlossenem 1. Abschnitt)Voraussetzung für Masterstudierende:
positiver Abschluss der Vorlesung Biofunktionalität von LebensmittelnIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 12.02.2012 08:00 to Tu 28.02.2012 08:00
- Deregistration possible until Mo 05.03.2012 08:00
Details
max. 30 participants
Language: English
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Introduction into the topic, risk perception, risk assessment, risk analysis, national and international food monitoring, health claims, food safety in Europe, responsible institutions, concepts of food safety, HACCP, introduction in methodologies
Assessment and permitted materials
Presentation: 60%, Discussion 40%
Minimum requirements and assessment criteria
Gain knowledge in methods to monitor food safety at national and international level, manifold appraisal of the expression food safety
Examination topics
Built on lectures and following discussions held by the students
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44