330064 SE Seminar Food Safety (2015S)
Continuous assessment of course work
Labels
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium und positiver Abschluss der Vorlesung Biofunktionalität von Lebensmitteln.)
Themenvergabe erfolgt bei der Vorbesprechung.
Die Lehrveranstaltung wird in Englischer Sprache abgehalten.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Themenvergabe erfolgt bei der Vorbesprechung.
Die Lehrveranstaltung wird in Englischer Sprache abgehalten.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 15.02.2015 10:00 to We 25.02.2015 15:00
- Deregistration possible until Fr 06.03.2015 20:00
Details
max. 30 participants
Language: English
Lecturers
Classes
Vorbesprechung:
MO 9.3.2015 12.30 bis 13 Uhr SE Raum 562, UZAIILEHRVERANSTALTUNGSTERMINE:MO 23.3.2015 15:30 bis 18 Uhr SE Raum 560, UZAIIMO 13.4.2015 15:30 bis 18 Uhr SE Raum 560, UZAIIMO 20.4.2015 15:30 bis 18 Uhr SE Raum 560, UZAIIMO 27.4.2015 15:30 bis 18 Uhr SE Raum 560, UZAIIMO 11.5.2015 15:30 bis 18 Uhr SE Raum 560, UZAIIMO 18.5.2015 15:30 bis 18 Uhr SE Raum 560, UZAIIMO 1.6.2015 15:30 bis 18 Uhr SE Raum 560, UZAIIMO 8.6.2015 15:30 bis 18 Uhr SE Raum 560, UZAIIMO 15.6.2015 15:30 bis 18 Uhr SE Raum 560, UZAIIInformation
Aims, contents and method of the course
Introduction into the topic, risk perception, risk assessment, risk analysis, national and international food monitoring, health claims, food safety in Europe, responsible institutions, concepts of food safety, HACCP, introduction in methodologies
Assessment and permitted materials
Presentation: 60%, Discussion 40%
Minimum requirements and assessment criteria
Gain knowledge in methods to monitor food safety at national and international level, manifold appraisal of the expression food safety
Examination topics
Built on lectures and following discussions held by the students
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44