330064 SE Seminar Food Safety (2016S)
Continuous assessment of course work
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(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium und positiver Abschluss der Vorlesung Biofunktionalität von Lebensmitteln.)
Themenvergabe erfolgt bei der Vorbesprechung.
Die Lehrveranstaltung wird in Englischer Sprache abgehalten.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Themenvergabe erfolgt bei der Vorbesprechung.
Die Lehrveranstaltung wird in Englischer Sprache abgehalten.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 15.02.2016 12:00 to Th 25.02.2016 12:00
- Deregistration possible until Mo 14.03.2016 12:00
Details
max. 30 participants
Language: English
Lecturers
Classes
LV-Termine:
Vorbesprechung :Mo 14.03.2016, 16:00 - 17:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 04.04.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 11.04.2016, 16:00 - 18:30 Uhr, SE 562, UZA IIMo 18.04.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 25.04.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 02.05.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 09.05.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 23.05.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 30.05.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 06.06.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 13.06.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA IIMo 20.06.2016, 15:30 - 18:00 Uhr, SE 562, UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Introduction into the topic, risk perception, risk assessment, risk analysis, national and international food monitoring, health claims, food safety in Europe, responsible institutions, concepts of food safety, HACCP, introduction in methodologies
Assessment and permitted materials
Presentation: 60%, Discussion 40%
Minimum requirements and assessment criteria
Gain knowledge in methods to monitor food safety at national and international level, manifold appraisal of the expression food safety
Examination topics
Built on lectures and following discussions held by the students
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44