330064 SE Seminar Food Safety (2019S)
Continuous assessment of course work
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(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium und positiver Abschluss der Vorlesung Biofunktionalität von Lebensmitteln.)Themenvergabe erfolgt bei der Vorbesprechung.Die Lehrveranstaltung wird in Englischer Sprache abgehalten.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH. Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH. Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 17:00
- Deregistration possible until Mo 25.02.2019 17:00
Details
max. 25 participants
Language: English
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Monday 11.03. 15:45 - 16:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II (Kickoff Class)
- Monday 29.04. 16:30 - 19:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 06.05. 16:00 - 18:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 13.05. 16:00 - 18:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 20.05. 16:00 - 18:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 27.05. 16:00 - 18:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 03.06. 16:00 - 18:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 17.06. 16:00 - 18:30 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Monday 24.06. 16:00 - 18:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Introduction into the topic, risk perception, risk assessment, risk analysis, national and international food monitoring, health claims, food safety in Europe, responsible institutions, concepts of food safety, HACCP, introduction in methodologies
Assessment and permitted materials
Presentation: 60%, Discussion 40%
Minimum requirements and assessment criteria
Gain knowledge in methods to monitor food safety at national and international level, manifold appraisal of the expression food safety
Presentation: 60%, Discussion 40%
Presentation: 60%, Discussion 40%
Examination topics
Built on lectures and following discussions by the students
Reading list
given from the students before their presentation in the learning platform
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27