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330064 VU Food Safety (2021S)
Continuous assessment of course work
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REMOTE
Themenvergabe erfolgt bei der Vorbesprechung.Die Lehrveranstaltung wird in Englischer Sprache abgehalten.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH. Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH. Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 10.02.2021 08:00 to Th 25.02.2021 12:00
- Deregistration possible until Mo 01.03.2021 12:00
Details
max. 25 participants
Language: English
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
11.03.2021: 15.00-16.30
Briefing and assignment to topics
Thursday
11.03.
15:00 - 16:30
Digital
Monday
19.04.
11:30 - 14:45
Digital
Monday
26.04.
11:30 - 14:45
Digital
Monday
03.05.
11:30 - 14:45
Digital
Monday
10.05.
11:30 - 14:45
Digital
Monday
17.05.
11:30 - 14:45
Digital
Monday
31.05.
11:30 - 14:45
Digital
Monday
07.06.
11:30 - 14:45
Digital
Monday
14.06.
11:30 - 14:45
Digital
Monday
21.06.
11:30 - 14:45
Digital
Monday
28.06.
11:30 - 14:45
Digital
Information
Aims, contents and method of the course
Introduction into the topic, risk perception, risk assessment, risk analysis, national and international food monitoring, health claims, food safety in Europe, responsible institutions, concepts of food safety, HACCP, introduction in methodologies
Assessment and permitted materials
Presentation: 60%, Discussion 40%
Minimum requirements and assessment criteria
Gain knowledge in methods to monitor food safety at national and international level, manifold appraisal of the expression food safety
Presentation: 60%, Discussion 40%
Presentation: 60%, Discussion 40%
Examination topics
Built on lectures and following discussions by the participating students
Reading list
Given from the participating students before their presentation; in the learning platform
Association in the course directory
Last modified: We 21.04.2021 11:27