330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology (2012W)
Probiotika und Nutrigenomics
Continuous assessment of course work
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Vorbesprechung: 12. Oktober 14h UE 6, UZAILV vom 14.12.-21.12.2012Block , Termine n.Ü.Die LV dient als Vorbereitung zu den UE zu mikrobiologischen und molekukarbiologischen Fragen der LebensmittelIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 17.09.2012 08:00 to Th 27.09.2012 14:00
- Deregistration possible until Su 14.10.2012 10:00
Details
max. 24 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Aspects of foods, probiotics and nutrigenomics with relevance for immunologyModels for a risk assessment of food allergies, the interaction with the gut immune system, consequences of the possibilities to analyze genetic dispositions for nutrition, probiotics, and concepts for directing immune responses will be discussed in the area of novel or functional foods and probiotics.
Assessment and permitted materials
presentation and discussion
Minimum requirements and assessment criteria
deepended understanding for food- nutrition immune interactions
Examination topics
lectures, literature discussion
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44