330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology (2013W)
Probiotika und Nutrigenomics
Continuous assessment of course work
Labels
VORBESPRECHUNG
Mi 23.10.2013, 13:00-14:00 Uhr - Ort: SE 562 (UZA 2)LEHRVERANSTALTUNGEN:
Di 29.10.2013, 13:00 - 14:30 Uhr, Ort: SE 509
Di 05.11.2013, 13:00 - 14:30 Uhr, Ort: SE 509
Di 19.11.2013, 13:00 - 14:30 Uhr, Ort: SE 509
Di 26.11.2013, 12:30 - 14:00 Uhr, Ort: SE 562Die LV dient als Vorbereitung zu den UE zu mikrobiologischen und molekukarbiologischen Fragen der LebensmittelIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Mi 23.10.2013, 13:00-14:00 Uhr - Ort: SE 562 (UZA 2)LEHRVERANSTALTUNGEN:
Di 29.10.2013, 13:00 - 14:30 Uhr, Ort: SE 509
Di 05.11.2013, 13:00 - 14:30 Uhr, Ort: SE 509
Di 19.11.2013, 13:00 - 14:30 Uhr, Ort: SE 509
Di 26.11.2013, 12:30 - 14:00 Uhr, Ort: SE 562Die LV dient als Vorbereitung zu den UE zu mikrobiologischen und molekukarbiologischen Fragen der LebensmittelIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 16.09.2013 09:00 to Th 26.09.2013 12:00
- Deregistration possible until Tu 22.10.2013 12:00
Details
max. 24 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Aspects of foods, probiotics and nutrigenomics with relevance for immunologyModels for a risk assessment of food allergies, the interaction with the gut immune system, consequences of the possibilities to analyze genetic dispositions for nutrition, probiotics, and concepts for directing immune responses will be discussed in the area of novel or functional foods and probiotics.
Assessment and permitted materials
presentation and discussion
Minimum requirements and assessment criteria
deepended understanding for food- nutrition immune interactions
Examination topics
lectures, literature discussion
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44