330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology (2016W)
Probiotika und Nutrigenomics
Continuous assessment of course work
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LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum MasterstudiumDie LV dient als Vorbereitung zu den UE zu mikrobiologischen und molekukarbiologischen Fragen der LebensmittelIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 19.09.2016 08:00 to Tu 27.09.2016 20:00
- Deregistration possible until Fr 30.09.2016 20:00
Details
max. 20 participants
Language: German
Lecturers
Classes
LV-Termine:
Vorbesprechung:Mi 05.10.2016, 17:00 - 18:15 Uhr, SE 2D404, UZA IIInformation
Aims, contents and method of the course
Aspects of foods, probiotics and nutrigenomics with relevance for immunology. Models for a risk assessment of food allergies, the interaction with the gut immune system, consequences of the possibilities to analyze genetic dispositions for nutrition, probiotics, and concepts for directing immune responses will be discussed in the area of novel or functional foods and probiotics.
Assessment and permitted materials
presentation (70 %) and discussion (30 %)
Minimum requirements and assessment criteria
deepended understanding for food- nutrition immune interactions
up from 60 % the course will be evaluated as positive
up from 60 % the course will be evaluated as positive
Examination topics
lectures, literature, discussion
Reading list
will be provided
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44