Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology and technology (2025W)

Probiotika und Nutrigenomics

Continuous assessment of course work

EINE TEILNAHME AN DER VORBESPRECHUNG IST VERPFLICHTEND:

Die LV kann als Vorbereitung zu den UE zu mikro- und molekukarbiologischen Fragen der Lebensmittelproduktion absolviert werden.
Tu 14.10. 15:00-16:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG

Details

max. 21 participants
Language: German

Lecturers

    Classes (iCal) - next class is marked with N

    • Friday 21.11. 14:00 - 19:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
    • Saturday 22.11. 09:45 - 18:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II

    Information

    Aims, contents and method of the course

    Assessment and permitted materials

    Minimum requirements and assessment criteria

    Examination topics

    Reading list


    Association in the course directory

    Last modified: Fr 27.06.2025 10:06