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330065 VO+SE Aspects of foods with relevance for immunology and technology (2025W)
Probiotika und Nutrigenomics
Continuous assessment of course work
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EINE TEILNAHME AN DER VORBESPRECHUNG IST VERPFLICHTEND:Die LV kann als Vorbereitung zu den UE zu mikro- und molekukarbiologischen Fragen der Lebensmittelproduktion absolviert werden.
Details
max. 21 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- N Tuesday 14.10. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG (Kickoff Class)
- Friday 21.11. 14:00 - 19:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Saturday 22.11. 09:45 - 18:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Fr 27.06.2025 10:06