Universität Wien

330067 SE Course for graduants and Ph.D. students (2009S)

Continuous assessment of course work

Themenvergabe: 04.03.2009

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 30 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Wednesday 04.03. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 11.03. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 18.03. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 25.03. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 01.04. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 22.04. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 29.04. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 06.05. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 13.05. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 20.05. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 27.05. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 03.06. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 10.06. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 17.06. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 24.06. 15:00 - 17:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

312

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27