330069 SE Instruction to scientific work (2021W)
für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
Continuous assessment of course work
Labels
Seminar für Masterstudierende
Die Anmeldung zu dieser LV ist nur durch die eingetragenen Lehrenden (Betreuer der MA Arbeiten) über das SSC möglich
Die Anmeldung zu dieser LV ist nur durch die eingetragenen Lehrenden (Betreuer der MA Arbeiten) über das SSC möglich
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 01.12.2021 10:00 to Fr 31.12.2021 10:00
- Deregistration possible until Fr 31.12.2021 10:00
Details
max. 50 participants
Language: German
Lecturers
- Georg Hoffmann
- Claudia Maria Angele
- Verena Hasenegger
- Alexander Haslberger
- Daniel König
- Jürgen König
- Dorota Majchrzak
- Petra Rust
- Karl-Heinz Wagner
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: We 01.12.2021 10:10