330070 VO Nutrition Toxicology (2013W)
Labels
LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE
Mo 07.10.2013, 08:30-11:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mo 14.10.2013, 08:30-11:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mo 21.10.2013, 08:30-11:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mo 28.10.2013, 13:00-16:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Diese VO ist gemeinsam mit der VO 270010 Grundlagen der Lebensmitteltoxikologie (SPL27) als Pflichtlehrveranstaltung im Modul MN8 des Masterstudiums zu absolvieren.
Mo 07.10.2013, 08:30-11:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mo 14.10.2013, 08:30-11:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mo 21.10.2013, 08:30-11:30 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)
Mo 28.10.2013, 13:00-16:00 Uhr - Ort: HS 5 (UZA 2)LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Diese VO ist gemeinsam mit der VO 270010 Grundlagen der Lebensmitteltoxikologie (SPL27) als Pflichtlehrveranstaltung im Modul MN8 des Masterstudiums zu absolvieren.
Details
max. 100 participants
Language: German
Examination dates
- Wednesday 27.11.2013 08:30 - 10:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Monday 16.12.2013 10:30 - 12:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Monday 13.01.2014 12:45 - 14:15 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Tuesday 08.04.2014
- Wednesday 14.05.2014
- Wednesday 11.06.2014 10:00 - 11:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 21.10.2014
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Mushroom poisonings; selected toxicological aspects of vitamins, minerals, trace elements; food supplements; alcohol; foodborne illness - update; selected toxicological aspects of natural food contaminants; heavy metals. Case reports.
Assessment and permitted materials
written exam
Minimum requirements and assessment criteria
Knowledge of relevant topics of nutritional toxicology
Examination topics
lecture
Reading list
im Moodle
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27