330070 VO Nutrition Toxicology (2014W)
Labels
LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Diese VO ist gemeinsam mit der VO 270010 Grundlagen der Lebensmitteltoxikologie (SPL27) als Pflichtlehrveranstaltung im Modul MN8 und FQ5 des Masterstudiums zu absolvieren.
Diese VO ist gemeinsam mit der VO 270010 Grundlagen der Lebensmitteltoxikologie (SPL27) als Pflichtlehrveranstaltung im Modul MN8 und FQ5 des Masterstudiums zu absolvieren.
Details
max. 100 participants
Language: German
Examination dates
- Friday 30.01.2015
- Monday 16.02.2015 09:00 - 11:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Friday 27.02.2015
- Monday 20.04.2015 08:00 - 09:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 02.06.2015 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Tuesday 15.12.2015 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Lecturers
Classes
LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE
FR 9.01.2015 8:30-11:30 Uhr HS 4, UZA IIFR 23.01.2015 8:30-11:30 Uhr HS 4, UZA II
MO 26.01.2015 8:30-11:30 Uhr HS 4, UZA II
FR 30.01.2015 8:30-11:30 Uhr HS 4, UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Mushroom poisonings; selected toxicological aspects of vitamins, minerals, trace elements; food supplements; alcohol and other natural stimulants; selected toxicological aspects of natural food contaminants; case reports.
Assessment and permitted materials
written exam
Minimum requirements and assessment criteria
Knowledge of relevant topics of nutritional toxicology
Examination topics
lecture
Reading list
Moodle
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27