330070 VO Nutrition Toxicology (2016W)
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LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Diese VO ist gemeinsam mit der VO 270010 Grundlagen der Lebensmitteltoxikologie (SPL27) als Pflichtlehrveranstaltung im Modul MN8 und FQ5 des Masterstudiums zu absolvieren.
Diese VO ist gemeinsam mit der VO 270010 Grundlagen der Lebensmitteltoxikologie (SPL27) als Pflichtlehrveranstaltung im Modul MN8 und FQ5 des Masterstudiums zu absolvieren.
Details
max. 40 participants
Language: German
Examination dates
Tuesday
31.01.2017
09:45 - 11:15
Hörsaal 3 2A211 2.OG UZA II Geo-Zentrum
Wednesday
15.02.2017
08:00 - 10:30
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Wednesday
26.04.2017
11:30 - 13:00
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Wednesday
28.06.2017
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Lecturers
Classes
Fr 13.01.2017, 08:30 11:45 Uhr, SE 562, UZA II
Fr 20.01.2017, 08:00 11:45 Uhr, SE 562, UZA II
Fr 27.01.2017, 08:00 11:45 Uhr, SE 562, UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Mushroom poisonings; selected toxicological aspects of vitamins, minerals, trace elements; food supplements; alcohol and other natural stimulants; selected toxicological aspects of natural food contaminants; case reports.
Assessment and permitted materials
written exam: multiple choice, positve grading above 55% of all points
Minimum requirements and assessment criteria
Knowledge of relevant topics of nutritional toxicology
Examination topics
lecture
Reading list
Moodle
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27