Universität Wien
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330073 VO Modern Biotechnology in Food Production (2010W)

LV für Master- und Diplomstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium, bzw.abgeschlossener 1. Abschnitt des Diplomstudiums

Details

max. 25 participants
Language: English

Examination dates

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Tuesday 25.01. 09:00 - 13:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 25.01. 13:00 - 18:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
  • Wednesday 26.01. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Thursday 27.01. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Friday 28.01. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27