330074 VO Water and Food Quality (2016W)
Labels
LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Eine positiv absolvierte Prüfung zu dieser LV ist Vorausssetzung zur Teilnahme an den Übungen zur Wasser- und Lebensmittelhygiene
Eine positiv absolvierte Prüfung zu dieser LV ist Vorausssetzung zur Teilnahme an den Übungen zur Wasser- und Lebensmittelhygiene
Details
max. 30 participants
Language: German
Examination dates
- Tuesday 25.10.2016 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Wednesday 16.11.2016 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Monday 19.12.2016 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Monday 22.05.2017 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Monday 19.06.2017 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Lecturers
Classes
LV-Termine:
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Written Test,
Minimum requirements and assessment criteria
No requirement
Points system
Points system
Examination topics
Power Point, Shortfilms
Reading list
Skriptum
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
Water sanitation indicator bacteria; Water disinfection; Chemical ingredients in water; Nitrate / nitrite problems and their toxicological significance; Organic Pollutants; Treatment of drinking water; Drinking water analyzes; Water in pharmaceutical operation; Water treatment in the hospital; Medizinalbäder of hygiene; Hygiene and sauna;
Food hygiene; Health hazards caused by food; nutrition; Hygiene measures in kitchens; HACCP concept; Operating Hygienic studies (hands, jobs); Milk kitchen; Household hygiene;