330074 VO Water and Food Quality (2017W)
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LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Eine positiv absolvierte Prüfung zu dieser LV ist Vorausssetzung zur Teilnahme an den Übungen zur Wasser- und Lebensmittelhygiene
Eine positiv absolvierte Prüfung zu dieser LV ist Vorausssetzung zur Teilnahme an den Übungen zur Wasser- und Lebensmittelhygiene
Details
Language: German
Examination dates
-
Monday
30.10.2017
16:00 - 17:30
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG - Monday 04.12.2017 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Wednesday 02.05.2018 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Monday 11.06.2018 08:00 - 09:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Thursday 05.10. 08:45 - 11:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 09.10. 12:45 - 15:15 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Tuesday 10.10. 08:45 - 11:15 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Thursday 12.10. 08:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Monday 16.10. 12:30 - 15:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Tuesday 17.10. 08:45 - 11:15 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Monday 23.10. 13:15 - 15:45 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Tuesday 24.10. 08:45 - 12:45 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 30.10. 13:00 - 16:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Written Test,
Minimum requirements and assessment criteria
No requirement
Points system
Points system
Examination topics
Power Point, Shortfilms
Reading list
Script
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
Water sanitation indicator bacteria; Water disinfection; Chemical ingredients in water; Nitrate / nitrite problems and their toxicological significance; Organic Pollutants; Treatment of drinking water; Drinking water analyzes; Water in pharmaceutical operation; Water treatment in the hospital; Medizinalbäder of hygiene; Hygiene and sauna;
Food hygiene; Health hazards caused by food; nutrition; Hygiene measures in kitchens; HACCP concept; Operating Hygienic studies (hands, jobs); Milk kitchen; Household hygiene;