330077 VO Wild Plants/Spices (2014S)
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LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINEMI 19.03.2014 13.00-15.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MI 26.03.2014 13.00-15.00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 02.04.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 09.04.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 30.04.2014 12.00-15.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MI 07.05.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 14.05.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 21.05.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 28.05.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 04.06.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 26.03.2014 13.00-15.00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 02.04.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 09.04.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 30.04.2014 12.00-15.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MI 07.05.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 14.05.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 21.05.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 28.05.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
MI 04.06.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)
Details
max. 50 participants
Language: German
Examination dates
- Monday 23.06.2014 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Tuesday 24.06.2014 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Monday 30.06.2014 13:00 - 14:30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
multiple choice
Minimum requirements and assessment criteria
wild Plants : Basics of classifying plants.
spices : to know the basics (botany, chemistry, culinary, medical use, quality and producing) of important spices .
spices : to know the basics (botany, chemistry, culinary, medical use, quality and producing) of important spices .
Examination topics
powerpoint, a picture gallery of wild plants (moodle) and selected examples of spices (quality and quality control).
Reading list
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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
Spices: botany, quality, utilization, constituents. Basic lectures and special topics.