330079 VO Sensory Evaluation of Foods (2007W)
Labels
Kurs I:
14.01. 2008 - 18.01. 2008, wie folgt:10.10.07 Vorbesprechung, 10:00 - 11:00, SE Küche
Mo. 14.01. 2008, 08:00-12:00, SE 560
Di. 15.01. 2008, 11:00-14:00, SE 560
Mi.16.01. 2008, 08:30-12:00, SE 562
Do. 17.01. 2008, 08:30-12:00, SE 562
Fr. 18.01. 2008, 08:30-12:00, SE 562Kurs II: 21.01. 2008 - 25.01.08, 08:30- 12:00, SE KücheDepartment f. Ernährungswissenschaft, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
14.01. 2008 - 18.01. 2008, wie folgt:10.10.07 Vorbesprechung, 10:00 - 11:00, SE Küche
Mo. 14.01. 2008, 08:00-12:00, SE 560
Di. 15.01. 2008, 11:00-14:00, SE 560
Mi.16.01. 2008, 08:30-12:00, SE 562
Do. 17.01. 2008, 08:30-12:00, SE 562
Fr. 18.01. 2008, 08:30-12:00, SE 562Kurs II: 21.01. 2008 - 25.01.08, 08:30- 12:00, SE KücheDepartment f. Ernährungswissenschaft, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Details
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Fr 31.08.2018 08:57