Universität Wien

330080 SE Safety evaluation of novel foods (2015S)

Safety evaluation of novel foods

Continuous assessment of course work

Die Seminartermine werden in Absprache mit den Studierenden
festgelegt.

Lehrveranstaltung für Masterstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium)

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.

Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
info: http://alexander.haslberger.at

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 24 participants
Language: German

Lecturers

Classes


VORBESPRECHUNG:

MO 2.3.2015 11 bis 13 Uhr SE Raum 560, UZA II

LEHRVERANSTALTUNGSTERMINE:

DO 7.5.2015 8 bis 16 Uhr SE Raum 509, UZAII

FR 8.5.2015 8 bis 16 Uhr SE Raum 509,UZAII


Information

Aims, contents and method of the course

overview and discussion of examples

Assessment and permitted materials

presentation

Minimum requirements and assessment criteria

improved understanding

Examination topics

group work

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44