Universität Wien

330080 VO+SE Safety Evaluation of Novel Foods (2017S)

Safety evaluation of novel foods

Continuous assessment of course work

Die Seminartermine werden in Absprache mit den Studierenden
festgelegt.

Lehrveranstaltung für Masterstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium)

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.

Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
info: http://alexander.haslberger.at

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 30 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Vorbesprechung Mi 15.03.2017 13:00 - 15:00 UZA2-2C315

Mi 22.03.2017 14:00 - 16:30 UZA2-2C315
Mi 29.03.2017 14:00 - 16:30 UZA2-2C315
Mi 05.04.2017 14:30 - 17:00 UZA2-2F560
Mi 26.04.2017 14:00 - 16:30 UZA2-2C315
Mi 03.05.2017 14:00 - 16:30 UZA2-2C315
Mi 10.05.2017 14:00 - 16:30 UZA2-2C315
Mi 24.05.2017 14:00 - 16:30 UZA2-2C315
Mi 31.05.2017 14:00 - 16:30 UZA2-2C315
Mi 07.06.2017 14:00 - 16:30 UZA2-2C315
Mi 14.06.2017 14:00 - 16:30 UZA2-2C315

Prüfung Mi 21.06.2017 14:00 - 15:30 UZA2-2F560


Information

Aims, contents and method of the course

Principles of safety and discussion of examples , ther ewill be praesentations as well as presentations of students

Assessment and permitted materials

Exam und presentation

Minimum requirements and assessment criteria

improved understanding
30% participation in discussions, 30% presenatation, 40% exam

Examination topics

lectures and praesentations

Reading list

www. alexander-haslberger.at

Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44