330083 VO Biochemical techniques (2013S)
(für Ernährungswissenschafter)
Labels
VORBESPRECHUNG (KEINE ANWESENHEITSPFLICHT ABER INFORMATIONSPFLICHT ÜBER KOLLEGEN)
VB 1. März, 15:00 - 15:30, Gr. HS, Inst. Med. Chem.,VO, Ort: Gr.Hs Inst.Med.Chem. Zeit: immer von 12:30 15:00 Uhr
Mo 8.4. und 22.4.
Di 23.4.
Mi 10.4. und 24.4.
Do 11.4., 18.4. und 25.4.
Fr 12.4., 19.4. und 26.4.Details siehe: Moodle!
VB 1. März, 15:00 - 15:30, Gr. HS, Inst. Med. Chem.,VO, Ort: Gr.Hs Inst.Med.Chem. Zeit: immer von 12:30 15:00 Uhr
Mo 8.4. und 22.4.
Di 23.4.
Mi 10.4. und 24.4.
Do 11.4., 18.4. und 25.4.
Fr 12.4., 19.4. und 26.4.Details siehe: Moodle!
Details
max. 250 participants
Language: German
Examination dates
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44